8. Konferencija dimnjačara Hrvatske-stranica za prijavu

Poštovani,
kako biste mogli organizirati svoje vrijeme te planirati radne obveze, ovim putem Vas obavještavamo da Hrvatska dimnjačarska udruga organizira 8.KONFERENCIJU DIMNJAČARA HRVATSKE od 21.-22.03.2019.
Ove godine odlučili smo se opet družiti s cijenjenim kolegama, partnerima, sponzorima i prijateljima u hotelu Kaj**** u Mariji Bistrici. Prijašnje konferencije dotakle su teme i pitanja od iznimne važnosti. Vjerujemo kako će i ova 8. Konferencija dimnjačara Hrvatske pokazati svoju opravdanost i potrebitost u naglašavanju gorućih pitanja dimnjačarske struke. Nadamo da ćemo i ovim skupom pokazati koliko je bitno da se dimnjačari i prateća industrija opet okupe na jednom mjestu, zbog saznavanja novosti u zakonskoj regulativi i stručnog usavršavanja. Ove godine želimo prikazati svakodnevne tehničke teme koje muče dimnjačare u praksi i na terenu. Stigle su nove vrste dimnjaka, neka nova tehnička rješenja dimnjaka i unapređenje plinske tehnike i nove vrste ložišta.
Kako bismo pratili taj razvoj i upoznali kolege dimnjačare i druge sudionike, predvidjeli smo nekoliko demonstracija i tehničkih izvedbi, kao i strukovnih detalja na zanimljive teme.
Detaljni program moći ćete uskoro pronaći na našoj web stranici.
Uz događanja i predavanja u dvorani, ispred same dvorane očekujemo zanimljiva i korisna predstavljanja naših sponzora i izlagača.

Srdačan pozdrav do susreta na konferenciji!

SMJEŠTAJ

Smještaj u hotelu Vam možemo osigurati od 21.-22.03.2019., pa Vas molimo da u prijavnici navedete ukoliko trebate smještaj. Ukoliko ćete dolaziti 20.03. navedite u napomeni, kako bismo Vam na vrijeme osigurali smještaj.
Sa službenim dijelom konferencije počinjemo 21.03. ujutro i završavamo 22.03. poslijepodne.

SPONZORSTVO

Ukoliko ste zainteresirani sudjelovati na konferenciji kroz marketinški aspekt (sponzorstvo, prezentacija, izložbeni prostor,…) molimo Vas da nas što prije kontaktirate radi dodatnih informacija.

KOME JE KONFERENCIJA NAMIJENJENA

Konferencija dimnjačara namijenjena je prvenstveno dimnjačarskim obrtima i tvrtkama koje se bave dimnjačarskim radovima. Konferencija je također namijenjena i svima čija djelatnost zadire u područje dimnjačarstva: proizvođačima dimnjaka i prateće opreme, zastupnicima prateće opreme, plinskih uređaja i mjernih instrumenata, plinskim serviserima i  izvođačima plinskih instalacija, upraviteljima stambenih zgrada, …

INFORMACIJE

Ukoliko se želite uključite u rad konferencije na način da postavite pitanje organizatoru ili predložite temu koja bi Vama osobno bila od velikog interesa. Pitanje i/ili temu molimo pošaljite na: e-mail:avrion@avrion.hr
Za sve dodatne informacije kontaktirajte Avrion na tel/fax: 01/36 46 375; GSM: 091/ 36 46 375, e-mail: avrion@avrion.hr

ONLINE PRIJAVA NA KONFERENCIJU

Molimo Vas ispunite navedena polja kako biste se registrirali na 8. konferenciju dimnjačara Hrvatske.

* ovo polje je obavezno