9. Konferencija dimnjačara Hrvatske

S veseljem Vas obavještavamo da nakon neplanirane pauze Hrvatska dimnjačarska udruga i agencija Avrion ove godine opet organiziraju Konferenciju dimnjačara Hrvatske.
9. Konferencija dimnjačara Hrvatske održat će se od 20.-21.10.2022., u hotelu Well u Termama Tuhelj.

Vjerujemo da su se svi uželjeli druženja i novosti iz područja dimnjačarstva i da će konferencija i ove godine okupiti veliki broj sudionika. Prošlih godina konferencija je okupljala oko 150 sudionika, uglavnom dimnjačara, upravitelja ali i predstavnika srodnih struka. Većina sudionika je bila iz Hrvatske, ali s obzirom na prisutnost stranih predavača i sudionika dosegli smo i međunarodni karakter.
Želja nam je da i ove godine konferencija bude na vrhunskom nivou, te vjerujemo kako će se i ove godine odazvati velik broj sudionika.

Kako bismo pratili taj razvoj i upoznali kolege dimnjačare (a i druge) predvidjeli smo raznovrsne teme iz područja dimnjačarske struke, kao što su:
1. Nove mogućnosti energenata
2. Poslijedice potresa i sanacije nakon potresa
3. Nove tehnologije goriva
4. „Plastične cijevi“ za odvod produkata izgaranja
5. Novosti u plinskoj tehnici

Vjerujemo kako ćete i ove godine sudjelovati na konferenciji i uz druženje s kolegama te predstavnicima sponzora i dobavljačima dimnjačarske opreme i softvera saznati novosti iz područja dimnjačarstva.

Konferencija je namijenjena dimnjačarima, upraviteljima zgrada, instalaterima plinskih instalacija, opskrbljivačima plina, te svima koji su svojim radom i interesima vezani za dimnjačarstvo.

Uskoro će biti dostupne informacije o prijavama i programu, o čemu ćemo Vas obavijestiti.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Do susreta na konferenciji, srdačno Vas pozdravljam!
Zdravko Šenjug,
Predsjednik Hrvatske dimnjačarske udruge