9. Konferencija dimnjačara Hrvatske

S veseljem Vas obavještavamo da nakon neplanirane pauze Hrvatska dimnjačarska udruga i agencija Avrion ove godine opet organiziraju Konferenciju dimnjačara Hrvatske.

9. Konferencija dimnjačara Hrvatske održat će se od 20.-21.10.2022., u hotelu Well u Termama Tuhelj.

Vjerujemo da su se svi uželjeli druženja i novosti iz područja dimnjačarstva i da će konferencija i ove godine okupiti veliki broj sudionika. Prošlih godina konferencija je okupljala oko 150 sudionika, uglavnom dimnjačara, upravitelja ali i predstavnika srodnih struka. Većina sudionika je bila iz Hrvatske, ali s obzirom na prisutnost stranih predavača i sudionika dosegli smo i međunarodni karakter.
Želja nam je da i ove godine konferencija bude na vrhunskom nivou, te vjerujemo kako će se i ove godine odazvati velik broj sudionika.

PROGRAM KONFERENCIJE

1. DAN 20.10.2022.
    Registracija sudionika
    1. blok:
     Stanje u dimnjačarstvu Hrvatske i regije
    2. blok:
     Potresi u Zagrebu
     Sanacija dimnjaka
     Ispitivanje dimnjaka
     Ručak
     Slobodno poslijepodne za druženje, rekreaciju i   zabavni program
  2. DAN 21.10.2022.
    1. blok:
    Uporaba rezervnih (pričuvnih) dimnjaka
    Plastični dimnjaci i norme
    Zaštita na radu
    Zaštita od požara
     2. blok:
    Plinarci, vatrogasci i dimnjačari – primjeri iz prakse
    Pitanja sudionika
    Nagradna igra
    Ručak  *točni nazivi tema i predavači bit će objavljeni naknadno

Vjerujemo kako ćete i ove godine sudjelovati na konferenciji i uz druženje s kolegama te predstavnicima sponzora i dobavljačima dimnjačarske opreme i softvera saznati novosti iz područja dimnjačarstva.

Konferencija je namijenjena dimnjačarima, upraviteljima zgrada, instalaterima plinskih instalacija, opskrbljivačima plina, te svima koji su svojim radom i interesima vezani za dimnjačarstvo.

Uskoro će biti dostupne informacije o programu, o čemu ćemo Vas obavijestiti.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Do susreta na konferenciji, srdačno Vas pozdravljam!
Zdravko Šenjug,
Predsjednik Hrvatske dimnjačarske udruge

Tehnički suorganizator:
Avrion d.o.o.
I. B. Mažuranić 8, Zagreb
Tel: 01 88 94 210
Mob: 091 253 7017
e-mail:konferencija-dimnjacara@avrion.hr

KOTIZACIJA

2 dana sudjelovanja na konferenciji

Cijena kotizacija od 15.09. iznosi: 1.400,00 kn/185,81EUR (PDV uključen)

Rane prijave do 14.09. uz 10% popusta po cijeni 1.260,00 kn/167,23EUR (PDV uključen) su zatvorene.

Za članove HDU-a do konferencije odobravamo 15% popusta (popust se ne zbraja s ranom prijavom): 1.190,00 kn/157,94EUR (PDV uključen)

U slučaju da se iz iste tvrtke prijavljuje više osoba, punu cijenu plaća prva osoba koja se prijavljuje, svaka sljedeća osoba   dobiva 10% popusta na prijavu (popust se ne zbraja s ranom prijavom) 1.260,00kn/167,23EUR (PDV uključen)

U cijenu kotizacije uključeno je: prisustvovanje konferenciji 2 dana, materijali, pauze za kavu i ručak.

Broj mjesta na konferenciji je ograničen, a pravo prvenstva imaju osobe koje su prve izvršile prijavu. Prijave se primaju do 14. listopada 2022.

Kotizaciju je potrebno uplatiti najkasnije do 17. listopada 2022. prema računima koje ćemo vam poslati nakon ispunjene forme za prijavu.

Za otkazivanje prijave do 09.10.2022. vraćamo vam uplaćenu kotizaciju. Otkaz prijave ukoliko kotizaciju niste uplatili, potrebno je napraviti najkasnije 10 radnih dana prije konferencije, u protivnom će vam biti ispostavljen račun na 50% iznosa.

Napomena: popusti na kotizacije se ne zbrajaju

SMJEŠTAJ

Smještaj za konferenciju potrebno je rezervirati putem direktnog linka hotela Well.

Link je aktivan do 09. listopada 2022., a nakon smještaj možete rezervirati do 3 dana prije eventa na upit i prema raspoloživosti.

1 noćenje u jednokrevetnoj sobi 20./21.10.2022. – 789,35 kn + boravišna pristojba

1 noćenje u dvokrevetnoj sobi 20./21.10.2022. – 571,35 kn + boravišna pristojba

Broj smještajnih kapaciteta je ograničen te je isti potrebno rezervirati što ranije moguće. Dostupnost smještajnih kapaciteta  ovisi o raspoloživosti hotela.